BOTOSANI CITY REPORT

CHELTUIELI  PUBLICE

 DIRECȚIA IMPOZITE și TAXE LOCALE

 MONITORUL OFICIAL LOCAL

   Pagina principala  |  Stiri  |  Proiecte  |  Dezbateri  |  Evenimente anuale |  Informatii utile |  Albume foto  |  Transport local  |  Legaturi utile

Concursuri Serv. Administrare Piete, Obor, Cimitire (... aici) 

Anunţuri/Concursuri
Rezultat selectie persoane transfer la cerere muncitor calificat treapta III
Rezultat selecție persoane care indeplinesc condițiile pentru ocupare prin transfer la cerere a postului aferent funcției contractuale de execuție vacantă de muncitor calificat treapta III (specialitatea mecanic utilaje de construcții și terasamente) din cadrul CMDR – Serviciul Edilitare.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 03 august 2022)

***
Rezultat selectie dosare -consilier juridic la Serviciul Patrimoniu
Rezultatul selecţiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in data de 16 august 2022 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier juridic grad profesional superior din cadrul Serviciului Patrimoniu.

DETALII: (…aici)

  (Publicarea pe site: 03 august 2022)

***
ANUNT promovare in grad profesional, funcționari publici-august 2022
Primăria Municipiului Botosani organizează examen promovare grad profesional funcționari publici, imediat superior, pentru funcţionarii publici de execuție din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botoșani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: Anuntul, Formularul de inscriere tip editabil(…aici)
(Publicarea pe site: 27 iulie 2022)
***


Anunt privind declansarea unei proceduri de transfer la cerere
Anunt privind declansarea unei proceduri de transfer la cerere – pentru ocuparea unui post vacant functie contractuala de executie - muncitor calificat treapta III (specialitatea mecanic utilaje de constructii si terasamente).

DETALII:
Anunt (…aici)
Cerere transfer (…aici)
Acord GDPR (…aici)
***


Rezultatul probei scrise la examenul de promovare din functia de asistent medical debutant(PL) in functia de asistent medical
Rezultatul probei scrise la examenul de promovare din functia de asistent medical debutant(PL) in functia de asistent medical (PL), in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar.
DETALII: (…aici)


***
Concurs - examen de promovare din functia de asistent medical debutant in functia de asistent medical(PL) in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara in Unitatile de Invatamant Preuniversitar
In conformitate cu prevederile H.G. nr. 286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generate de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzator functiilor contractuale si a criteriilor de promovare in grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar platit din fonduri publice, cu modificarile si completarile ulterioare, Municipiul Botosani organizeaza in data de 20 iulie 2022, examen de promovare din functia de asistent medical debutant in functia de asistent medical (PL) in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara in Unitatile de invatamant Preuniversitar-Dispensar medical scolar nr. 4.
DETALII: (…aici)


***
Rezultat proba scrisa- Muncitor treapta 3 la Serviciul Edilitare
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a  funcţiei contractuale vacante de Muncitor calificat treapta III (specialitatea mecanic utilaje de construcții și terasamente) din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 11 iulie 2022 ora 13:30)
***


Concurs funcție publică -consilier juridic la Serviciul Patrimoniu
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs, in data de 16.08.2022, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții publice de execuție vacantă, de Consilier Juridic clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
(Publicarea pe site: 11 iulie 2022)
***


Rezultat final- Asistent medical principal, perioada determinata
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a  funcţiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal la Cabinetul Stomatologic din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară in unităţile de nvăţămant preuniversitar..  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 07 iulie 2022 ora 11:30)
***


Rezultat selectie dosare- Muncitor treapta 3 la Serviciul Edilitare
Rezultat selectie dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a  funcţiei contractuale vacante de Muncitor calificat treapta III (specialitatea mecanic utilaje de construcții și terasamente) din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 05 iulie 2022)
***


Rezultat proba scrisa- Asistent medical principal, perioada determinata
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe perioadă determinată a  funcţiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal la Cabinetul Stomatologic din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară in unităţile de nvăţămant preuniversitar..  
DETALII: (…aici)
***


Rezultat selectie dosare asistent medical principal perioada determinata
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale temporar vacante
de asistent medical principal în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar –Cabinet Stomatologic.

DETALII: (…aici)

(Publicarea pe site: 27 iunie 2022, ora 15:00)
***
Concurs Muncitor treapta 3 la Serviciul Edilitare
Municipiului Botosani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a  funcţiei contractuale vacante de Muncitor calificat treapta III (specialitatea mecanic utilaje de construcții și terasamente) din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii (…aici)
FORMULARE tip editabile:
1. Curriculum vitae (descarcati aici)
2. Cerere tip de inscriere la concurs (descarcati aici)
3. Declaratie pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (descarcati aici)
  (Publicarea pe site: 17 iunie 2022)
***


Concurs - Asistent medical principal, perioada determinata
Municipiul Botoșani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcţiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal la Cabinetul Stomatologic din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar .

DETALII: Anunt (…aici)

Model CV (…aici)

Model consimtamant (…aici) 

Model fisa inscriere (…aici) 
(Publicarea pe site: 17 iunie 2022, ora 15:00)

***
Rezultat final la concursul de ocupare a functiei de manager la Filarmonica Botosani
Rezultatul final la concursul de proiecte de management pentru Filarmonica “George Enescu” Botoșani.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 15 iunie 2022 ora 13:00)
***


Concurs funcție publică pe durată nedeterminată la Serviciul Urbanism
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs, in data de 11.07.2022, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții publice de execuție vacantă, de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 07 iunie 2022)
***


Rezultat interviu si final la concursul de ocupare a functiei de manager la Filarmonica Botosani
Rezultatul etapei II - interviu si rezultatul final la concursul de ocupare a functiei de manager la Filarmonica “George Enescu” Botoșani.
DETALII: (…aici)
 (Publicarea pe site: 06 iunie 2022 ora 13:00)
***


Rezultat solutionare contestatie la concursul de ocupare a functiei de manager la Filarmonica Botosani
Rezultatul solutionarii contestatiei la concursul de ocupare a functiei de manager la Filarmonica “George Enescu” Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 03 iunie 2022 ora 13:00)
***


Rezultat etapa I – Filarmonica „George Enescu ” Botosani
Rezultatul analizarii proiectelor de management inscrise la concursul de ocupare a functiei de manager al Filarmonicii "George Enescu" Botosani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 mai 2022 ora 12:30)

***
ANUNT concurs de ocupare a functiei de manager la Filarmonica Botosani
Anunt al comisiei de secretariat numita prin Dispozitia Primarului nr. 271 /06.04.2022, conform procesului verbal nr. 2928 din 24 mai 2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 24 mai 2022 ora 14:30)
***


Rezultat final sef serviciu Patrimoniu
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea in funcția publică de conducere vacantă de șef serviciu al Serviciului Patrimoniu
DETALII:(…aici)
  (Publicarea pe site: 23 mai 2022 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare de inscriere la concurs pentru promovare in functia publica de sef serviciu al Serviciului Patrimoniu
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere
la concursul organizat în data de 23 mai 2022 pentru promovarea în funcția publică de conducere vacantă de șef serviciu al Serviciului Patrimoniu

DETALII: (…aici)
 (Publicarea pe site: 13 mai 2022 ora 12:00)
***

Rezultat selectie dosare la concursul de proiecte de management -Filarmonica
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul de proiecte de management pentru Filarmonica “George Enescu” Botoșani.
DETALII: (…aici)
 (Publicarea pe site: 12 mai 2022 ora 14:00)
***

Rezultat final Inspector Specialitate- Compartimentul Administrativ
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Inspector de specialitate S I A din cadrul Compartimentului Administrativ.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 06 mai 2022 ora 13:00)
***

Rezultat final evaluare Teatrul Vasilache
Rezultat final in urma evaluarii primului an de management al managerului Teatrului pentru Copii si Tineret ,,Vasilache” Botosani, institutie de cultura subordonata Consiliului Local al Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
 (Publicarea pe site: 06 mai 2022 ora 12:00)
***

Rezultat proba interviu Inspector Specialitate- Compartimentul Administrativ
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Inspector de specialitate S I A din cadrul Compartimentului Administrativ.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 05 mai 2022 ora 13:00)
***


Rezultat final evaluare management Teatrul M. Eminescu
Rezultatul final in urma evaluarii primului an de management al managerului Teatrului Mihai Eminescu Botosani.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 03 mai 2022 ora 15:00)
***


Rezultat proba scrisa Inspector Specialitate- Compartimentul Administrativ
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Inspector de specialitate S I A din cadrul Compartimentului Administrativ.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 02 mai 2022 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare Inspector Specialitate- Compartimentul Administrativ
Rezultatul selectiei dosare de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Inspector de specialitate S I A din cadrul Compartimentului Administrativ.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 21 aprilie 2022 ora 12:00)
***


Concurs sef serviciu -Serviciu Patrimoniu
Primăria Municipiului Botosani organizează, in data de 23.05.2022, concurs pentru promovarea in funcția publică de conducere vacantă de șef serviciu al Serviciului Patrimoniu
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
(Publicarea pe site: 21 aprilie 2022)
***


Rezultate finale promovare in grad professional superior
Rezultat proba interviu la examenul organizat pentru promovarea in grad profesional a funcţionarilor publici de execuţie din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botoşani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 apr. 2022 ora 14:00)

Rezultat proba interviu- promovare in grad profesional
Rezultat proba interviu la examenul organizat pentru promovarea in grad profesional a funcţionarilor publici de execuţie din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botoşani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 apr. 2022 ora 13:30)
***


Rezultat proba scrisa- promovare in grad profesional
Rezultat proba scrisa la examenul organizat pentru promovarea in grad profesional a funcţionarilor publici de execuţie din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botoşani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 apr. 2022 ora 15:00)
***


CONCURS de Proiecte de Management- FILARMONICA “GEORGE ENESCU”
Consiliul Local al Municipiului Botosani organizează CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT pentru Filarmonica “George Enescu” Botoșani.
DETALII condiții de participare, calendarul de desfășurare, dosarul de concurs, altele: (…aici)
ANEXE:  (…aici)
FORMULARE EDITABILE:  (…aici)
(Publicarea pe site: 08 aprilie 2022)
***


Concurs funcție Inspector de Specialitate – Compartimentul Administrativ
Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate S I A din cadrul Compartimentului Administrativ.
Concursul va avea loc in data de 02.05.2022-proba scrisa si 05.05.2022-proba interviu.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii (…aici)
Formularele tip editabile (se descarca pentru completare):
-Curriculum Vitae (…aici)
-Declaratie de consimtamant prelucrare date personale (…aici)
-Formular inscriere concurs (…aici)
(Publicarea pe site: 06 aprilie 2022)
***


Rezultat selectie dosare- promovare in grad profesional
Rezultat selectie dosare la examenul organizat pentru promovarea in grad profesional a funcţionarilor publici de execuţie din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botoşani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 04 apr. 2022 ora 13:00)
***


Concurs pentru promovare in grad profesional imediat superior
Organizare examen promovare grad profesional functionari publici de executie imediat superior pentru functionarii publici de executie din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Municipiului Botosani si S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 martie 2022 ora 08:30)
***


Rezultat final S.M.P. -consilier superior
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
 (Publicarea pe site: 15 feb. 2022 ora 12:00)
***

Rezultat final S.M.P. -consilier asistent
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional asistentr, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 15 feb. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu S.M.P. -consilier superior
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 14 feb. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat solutionare contestatie
Rezultat solutionare contestatie  la concursul de ocupare a functiei  de manager al  Filarmonicii  „George Enescu ” Botosani.

DETALII: (…aici)

  (Publicarea pe site: 11 feb. 2022 ora 12:45)

***
Rezultat proba scrisa S.M.P. -consilier asistent
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional asistent, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 09 feb. 2022 ora 14:30)
***


Rezultat proba scrisa S.M.P. -consilier superior
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 09 feb. 2022 ora 14:30)
***


Rezultat etapa II – Interviu la Filarmonica „George Enescu ” Botosani
Rezultat etapa II – Proba Interviu la concursul de proiecte de management pentru ocuparea a functiei  de manager al  Filarmonicii  „George Enescu ” Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 04 feb. 2022 ora 17:00)
***

Rezultat selectie dosare S.M.P. -consilier superior
Rezultatul selectiei dosare de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 04 feb. 2022 ora 10:30)
***

Rezultat selectie dosare S.M.P. -consilier asistent
Rezultatul selectiei dosare de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional asistent, in cadrul Serviciului Management Proiecte.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 04 feb. 2022 ora 10:30)
***

Anunt etapa interviu la concursul de proiecte de management -Filarmonica
Interviul din cadrul concursului de proiecte de management pentru conducerea Filarmonicii «George Enescu » Botoșani va avea loc pe data de 04 februarie 2022, începând cu ora 11:00 , la sediul Consiliului Local al Municipiului Botosani , Piața Revolutiei nr. 1 - sala de ședinte.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 27 ian. 2022)
***

Rezultat etapa I – Filarmonica „George Enescu ” Botosani
Rezultat etapa I – Analizarea proiectelor  de management inscrise la concursul de ocupare a functiei  de manager al  Filarmonicii  „George Enescu ” Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 25 ian. 2022 ora 15:00)
***

Rezultat final Compartiment IT -superior
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)
 (Publicarea pe site: 18 ian. 2022 ora 13:00)
***

Rezultat final Compartiment IT -principal
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional principal, in cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 ian. 2022 ora 13:00)
***

Rezultat final Compartiment IT-debutant
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional debutant, in cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 ian. 2022 ora 13:00)
***

Rezultat proba interviu Compartiment IT -superior
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 17.01.2022.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 ian. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu Compartiment IT -principal
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional principal, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 17.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 17 ian. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu Compartiment IT-debutant
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional debutant, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 17.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 17 ian. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat proba scrisa Compartiment IT -superior
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 12.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 12 ian. 2022 ora 13:30)
***


Rezultat proba scrisa Compartiment IT -principal
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional principal, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 12.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 12 ian. 2022 ora 13:30)
***


Rezultat proba scrisa Compartiment IT-debutant
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional debutant, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 12.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 12 ian. 2022 ora 13:30)
***


Rezultat selectie dosare la concursul de proiecte de management -Filarmonica
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul de proiecte de management pentru Filarmonica “George Enescu” Botoșani.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 11 ian. 2022 ora 10:00)
***

Rezultat proba suplimentare de testare a competențelor specifice în domeniul IT-superior
Rezultatul probei suplimentare de testare a competentelor specific in domeniul IT  la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional superior, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 10.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 10 ian. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat proba suplimentare de testare a competențelor specifice în domeniul IT-principal
Rezultatul probei suplimentare de testare a competentelor specific in domeniul IT  la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional principal, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 10.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 10 ian. 2022 ora 12:00)
***


Rezultat proba suplimentare de testare a competențelor specifice în domeniul IT-debutant
Rezultatul probei suplimentare de testare a competentelor specific in domeniul IT  la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie vacante de consilier clasa I grad profesional debutant, in cadrul Compartimentului Informatic, sustinuta in data de 10.01.2022.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 10 ian. 2022 ora 12:00)
***


Anunt concurs Management Proiecte
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 2 functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Management Proiecte.
Detalii(…aici)
***

Rezultat selectie de dosare consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Informatic
Rezultatul selectiei de dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie de dosare consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Compartimentului Informatic
Rezultatul selectiei de dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie de dosare consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Informatic
Rezultatul selectiei de dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)

Rezultat final- asistent medical Sc. 4
Rezultatul final  la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de asistent medical debutant, in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.4  Botosani, sustinuta in data de 17.12.2021.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 20 dec. 2021 ora 14:30)
***


Rezultat contestatie la proba interviu- asistent medical Sc. 4
Rezultatul contestatiei la proba interviu  la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de asistent medical debutant, in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.4  Botosani, sustinuta in data de 17.12.2021.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 20 dec. 2021 ora 14:30)
***


Rezultatul final consilier in cadrul Serviciului Achizitii Publice.
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier achizitii publice clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Achizitii Publice susținut in perioada 13-16 decembrie 2021.
DETALII: (…aici)

Rezultat proba interviu- asistent medical la DM scoala 4
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de asistent medical debutant, in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.4 Botosani, sustinuta in data de 17.12.2021.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 dec. 2021)
***


Rezultat proba interviu Achizitii Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a functiei publice de executie vacantă de consilier achizitii publice clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Achizitii Publice.
DETALII: (…aici)

Rezultat proba scrisa asistent medical Sc. 4
Rezultatul probei scrise  la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de
asistent medical debutant, in cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.4  Botosani, sustinuta in data de 14.12.2021.
DETALII: (…aici)

Rezultat proba scrisa consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Achizitii Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Achiziții Publice.
DETALII: (…aici)

Management pentru FILARMONICA “GEORGE ENESCU”
Consiliul Local al Municipiului Botosani organizează CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT pentru Filarmonica “George Enescu” Botoșani. Condiții de participare, calendarul de desfășurare, dosarul de concurs, altele: DETALII: (…aici)
Anexe:  (…aici)
Formulare editabile: (…aici)

Rezultat final la concurs de consilier superior din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari in Constructii
Rezultatul final
la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului  Urbanism si Autorizari in Constructii desfasurat in perioada 2 - 7 decembrie 2021.
DETALII: (…aici)

Rezultat final la concurs de consilier principal din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari in Constructii
Rezultatul final
la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului  Urbanism si Autorizari in Constructii desfasurat in perioada 2 - 7 decembrie 2021.
DETALII: (…aici)

Rezultat final la concurs de consilier asistent din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari in Constructii
Rezultatul final
la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului  Urbanism si Autorizari in Constructii desfasurat in perioada 2 - 7 decembrie 2021.
DETALII: (…aici)

Anunt concurs IT
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 3 functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Informatic.
DETALII: (…aici)Rezultat selectie dosare Dispensar Medical Scolar nr.4 Botosani
Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea  functiei  contractuale temporar vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de
Medicină Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.4 Botosani.
DETALII: (…aici)
Rezultatul probei interviu consilier superior Serv. Urbanism
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a
functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serv. Urbanism si Autorizari in Constructii.
DETALII: (…aici)

Rezultatul probei interviu consilier asistent Serv. Urbanism
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a
functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serv. Urbanism si Autorizari in Constructii.
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie dosare consilier in cadrul Serviciului Achizitii publice
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier achizitii publice clasa I grad profesional principal in cadrul Serviciului Achizitii publice.
DETALII: (…aici)

Rezultat proba scrisa consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari în Constructii
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari în Constructii.
DETALII: (…aici)

Rezultat proba scrisa consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari în Constructii
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari în Constructii.
DETALII: (…aici)

Rezultat proba scrisa consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari în Constructii
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari în Constructii.
DETALII: (…aici)

Anunț prelungire perioada de depunere a dosarelor de inscriere
Anunț prelungire perioada de depunere a dosarelor de inscriere la concursul de recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a unei funcții publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Achiziții Publice.
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie dosare consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere la concursul organizat in data de 2  decembrie 2021 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie dosare consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere la concursul organizat in data de 2  decembrie 2021 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie dosare consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere la concursul organizat in data de 2  decembrie 2021 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizari in Constructii.
DETALII: (…aici)

ANUNŢ CONCURS asistent medical debutant
ANUNŢ  CONCURS
Municipiul Botosani  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata  a functiei contractuale vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara in unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.4 Botosani.
DETALII: (…aici)
Concurs recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Achizitii Publice
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a unei functii publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Achizitii Publice.
DETALII: (…aici)
Rezultat final post vacant de medic
Rezultatul final al concursului organizat pentru ocuparea postului de medic  din cadrul
Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Scolar nr.3.
DETALII: (…aici)


Rezultat proba practice post vacant de medic
Rezultatul probei practice la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic  din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar – Dispensar Scolar nr.3.

DETALII: (…aici)

Rezultat proba scrisa post vacant de medic
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de medic  din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar – Dispensar Scolar nr.3.

DETALII: (…aici)

Rezultatul final al probei interviu Serv. Investiții Dezvoltare Locala
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durată nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  sustinut in perioada 1-3 noiembrie 2021.

DETALII: (…aici)

Rezultatul probei interviu Serv. Investiții Dezvoltare Locala
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a
funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional superior  din cadrul Serv. Investiții Dezvoltare Locală.

DETALII: (…aici)

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala.

Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala.
DETALII: (…aici)

Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 3 functii publice de executie
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a 3 functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Urbanism si Autorizari in Constructii.

DETALII: (…aici)

Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere medic Dispensar Scolar nr.3
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea unui post de medic  din cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invătamant preuniversitar – Dispensar Scolar nr.3
DETALII: (…aici)

Rezultat selectie dosare de inscriere la concursul consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala.
DETALII: (…aici)

Concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist
Municipiul Botosani organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unui post vacant de medic specialist in specialitatea medicina generala sau medicina de familie, din cadrul Dispensarului Scolar nr.3 Botoșani - Compartiment Asistenta Medicală si de Medicina Dentara in unitatile de invatamant preuniversitar.

La concurs se pot prezenta medici specialisti sau primari, confirmati in specialitatea medicina generala/medicina de familie, cu drept de libera practica.DETALII: (…aici)

TEMATICA: (…aici)(Publicarea pe site: 04 oct. 2021)***
Rezultat final consilier in cadrul Serviciului Buget Finanțe Publice
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finanțe Publice.

DETALII: (…aici)

(Publicarea pe site: 04 oct. 2021 ora 10:30)

***
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durata nedeterminata a unei functii publice vacanta din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Primăria Municipiului Botosani, cu sediul în Piata Revlutiei nr.1, anunta organizarea unui concurs de recrutare in data de 1 noiembrie 2021, pentru o functie publica de executie din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (…aici)
  (Publicarea pe site: 01 oct. 2021)
***

Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serv. Buget Finanțe Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a  functiei publice de executie vacantă de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serv. Buget Finanțe Publice
septembrie 2021


DETALII: (…aici)


(Publicarea pe site: 30 sep. 2021 ora 15:30)


***Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de conducere la Biroul Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durată nedeterminată a functiei publice de conducere vacanta de sef birou al Biroului Cadastru Imobiliar si Edilitar susținut în data 28 septembrie 2021

DETALII: (…aici)

(Publicarea pe site: 28 sep. 2021 ora 16:00)

***


Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie la Biroul Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durată nedeterminată a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Biroului Cadastru Imobiliar si Edilitar susținut în data 28 septembrie 2021

DETALII: (…aici)

(Publicarea pe site: 28 sep. 2021 ora 16:00)

***


Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea unei functii din cadrul Serviciului Buget Finanțe Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de execuie vacanta de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finante Publice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 27 sep. 2021 ora 12:30)
***

Rezultat proba scrisa+interviu+final- Asistent medical principal, perioada determinate(1 an)
Rezultat proba scrisa, interviu si rezultat final la concurs de recrutare pe perioadă determinată , funcţie contractuala temporar vacanta de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.9 Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 20 sep. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat selectie dosare- funcție publica- Serviciul Buget Finante Publice
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice de executie
Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finante Publice
.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 20 sept. 2021 ora 11:00)
***


RETRAGERE anunt Concurs 3 funcții publice - Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții
Avand in vedere decizia Agenției Naționale a Funcționarilor publici de a retrage anunțurile de concurs publicate in perioada 14.092021-15.09.2021 ca urmare a intrării in vigoare a OUG nr. 99/2021, publicată in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I nr. 876/13.IX2021, prin raportare la prevederile art. II din acest act normativ prin care se modifică și completează art. 27 alin. (3) din Legea nr. 55/2020, cu modificările și completările ulterioare,
      Primăria Municipiului Botoșani retrage anunțul de concurs pentru ocuparea a trei funcții publice de execuție din cadrul Serviciului Urbanism și Autorizări in Construcții, publicat in data de 15 septembrie 2021:(…aici)
  (Publicarea pe site: 17 sep. 2021)
***


Rezultat selectie dosare -Consilier superior la Birou Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcție Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Biroului Cadastru Imobiliare si Edilitare.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 sep. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare -Sef Birou Cadastru Imobiliar si Edilitar
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcție Sef Birou din cadrul Biroului Cadastru Imobiliare si Edilitare.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 sep. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat final- promovare in clasa functionari publici D.I.T.L.
Rezultat final la examenul organizat pentru promovarea in clasă a funcţionarilor publici incadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, din cadrul Direcției Impozite și Taxe.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 sep. 2021 ora 14:30)
***


Concurs 3 funcții publice - Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in data de 18.10.2021, pentru ocuparea a 3(trei) funcții publice vacante: Consilier clasa I grad profesional asistent, Consilier clasa I grad profesional principal si Consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (…aici)
(Publicarea pe site: 15 sep. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Asistent medical principal, perioada determinate(1 an)
Rezultat selectie dosare la concurs de recrutare pe perioadă determinată , funcţie contractuala temporar vacanta de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.9 Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 sep. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat final- Paznic la Compartiment Administrativ
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de Paznic in cadrul Compartimentului  Administrativ.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 sep. 2021 ora 9:30)
***

Rezultat proba interviu- Paznic la Compartiment Administrativ
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de Paznic in cadrul Compartimentului  Administrativ.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 09 sep. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba scrisa - examen de promovare in treapta- Centrul Informare Cetățeni
Rezultat proba scrisa la examenul organizat pentru promovarea in treapta pentru personalul contractual din cadrul Serviciului Centrul Informare Cetățeni.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 sep. 2021 ora 16:00)
***


Rezultat selectie dosare- promovare in clasa functionari publici D.I.T.L.
Rezultat selectie dosare la examenul organizat pentru promovarea in clasă a funcţionarilor publici incadraţi pe funcţii publice cu nivel de studii inferior, din cadrul Direcției Impozite și Taxe.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 sep. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- funcție publica Consilier la Compartimentul Agenți Economici și ULM
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Agenți Economici și ULM.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 sep. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba scrisă- Paznic la Compartiment Administrativ
Rezultat proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea unui post vacant de paznic M in cadrul Compartimentului  Administrativ.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 sep. 2021 ora 14:00)
***


Concurs -Asistent medical principal, perioada determinate(1 an)
Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare pe perioadă determinată (1 an), in perioada 20.09.2021-23.09.2021, pentru ocuparea funcţiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.9 Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 03 sep. 2021)
***


Rezultat final- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 01 sep. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final - Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 31 aug. 2021 ora 14:30)
***


Rezultat proba interviu- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 31 aug. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat contestatii proba scrisa - Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat solutionare contestatii proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat interviu - Medic pe perioadă determinată, fără concurs
Rezultat interviu la angajare fără concurs, pe perioadă determinată, 1 Medic in specialitatea medicină general sau medicină de familie.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare -Medic pe perioadă determinată, fără concurs
Rezultat selectie dosare la angajare fără concurs, pe perioadă determinată, 1 Medic in specialitatea medicină general sau medicină de familie.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 30 aug. 2021)
***


Examen promovare in clasa pentru functionarii publici
Din cadrul Directiei Impozite si Taxe care indeplinesc conditiile prevazute de art. 481 din OUG nr. 57/2019 privind Codul administrativ
DETALII: (…aici)
***

Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere Paznic
La concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ..
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 12:00)
***

Rezultatul selectiei dosarelor de înscriere Asistent
Pentru angajarea făra concurs a funcţiei contractuale vacante de medic specialist în cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina Dentara din unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.3 Botosani..
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 30 aug. 2021 ora 13:15)
***

Rezultat proba scrisa - Consilier Compartiment Urmărire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi - la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Urmărire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 aug. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba scrisa - Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 aug. 2021 ora 14:40)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 aug. 2021 ora 14:30)
***


Concurs 2 funcții publice -Birou Cadastru Imobiliar si Edilitar
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in data de 28.09.2021, pentru ocuparea a 2(doua) funcții publice vacante: Consilier clasa I grad profesional superior si  Sef Birou din cadrul Biroului Cadastru Imobiliare si Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
 (Publicarea pe site: 26 aug. 2021)
***

ANUNT angajare Medic pe perioadă determinată, fără concurs
Municipiului Botosani angajează fără concurs, pe perioadă determinată, 1 Medic in specialitatea medicină general sau medicină de familie, in cadrul Compartimentului Asistență Medicală și de Medicină Dentară, in unitătile de invățamânt preuniversitar-Dispensar Școala nr.3. Angajarea nu poate depăși 30 de zile de la data incetării stării de alertă, conform art. 27 din Legea 55/2020.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 25 aug. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- funcție publica Consilier la Compartimentul Agenți Economici și ULM
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Agenți Economici și ULM.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 25 aug. 2021 ora 10:30)
***


ANUNT examen promovare funcție-Centrul Informare Cetățeni
Municipiului Botosani organizează examen de promovare in treapta pentru funcția de arhivar in data de 07.09.2021, din cadrul Serviciului Centrul Informare Cetățeni.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 24 aug. 2021)
***


Concurs funcție publica executie-Serviciul Buget Finante Publice
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in data de 27.09.2021, pentru ocuparea funcției publice de executie Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Buget Finante Publice.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 24 aug. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Inspector clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Consilier Serviciul Persoane Juridice- la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Persoane Juridice.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Consilier Compartiment Urmărire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi - la Directia de Impozite si Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Urmărire, Incasare, Taxe, Impozite, Amenzi.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 aug. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat final- Consilier debutant la Compartimentul Situații de Urgență
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situații de Urgență.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 aug. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat proba interviu- Consilier debutant la Compartimentul Situații de Urgență
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situații de Urgență.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 aug. 2021 ora 10:00)
***


Concurs Paznic -Compartiment Administrativ
Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in perioada 6-9 septembrie 2021 pentru ocuparea unui post vacant de paznic M in cadrul Compartimentului Administrativ
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
(Publicarea pe site: 13 aug. 2021)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier debutant la Compartimentul Situații de Urgență
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situații de Urgență.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 aug. 2021 ora 14:00)
***


Concurs funcție publica Consilier la Compartimentul Agenți Economici și ULM
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in data de 06.09.2021, pentru ocuparea funcției publice vacantă de Consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Agenți Economici și ULM.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 05 aug. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Consilier debutant la Compartimentul Situații de Urgență
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice vacante de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situații de Urgență.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 03 aug. 2021 ora 14:30)
***


Concurs- 3 funcții publice de executie la Directia de Impozite si Taxe Locale
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in data de 26.08.2021, pentru ocuparea a 3 (trei) funcții publice de executie  vacante din cadrul Directiei de Impozite si Taxe Locale.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 26 iulie 2021)
***


Concurs funcție publica Consilier debutant la Compartimentul Situații de Urgență
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare in data de 11.08.2021, pentru ocuparea funcției publice vacantă de Consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Compartimentului Situații de Urgență.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
(Publicarea pe site: 12 iulie 2021)
***


Rezultat final- Arhitect Sef la Direcția de Urmanism-Primăria municipiului Botoșani
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice de conducere specifică vacantă de Arhitect Șef al Direcției de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 iunie 2021 ora 12:00)
***


Rezultat proba scrisă- Arhitect Sef la Direcția de Urmanism-Primăria municipiului Botoșani
Rezultat proba scrisă la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice de conducere specifică vacantă de Arhitect Șef al Direcției de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 iunie 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Arhitect Sef la Direcția de Urmanism-Primăria municipiului Botoșani
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcției publice de conducere specifică vacantă de Arhitect Șef al Direcției de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 iunie 2021 ora 11:30)
***


Rezultat final la Evaluare conducere Filarmonica “George Enescu”
Rezultat final la Evaluarea celui de al treilea an (2020) din mandatul 2018-2022 la conducerea Filarmonicii “George Enescu” Botoșani.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 07 iunie 2021ora 16:00)
***


Rezultat final la Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Rezultat final la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 07 iunie 2021 ora 14:30)
***

Rezultat la Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Rezultat la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 27 mai 2021)
***

Rezultat Etapa II- proba Interviu la Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Rezultat etapa II- proba interviu la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 27 mai 2021)
***


Rezultat Etapa I- Analizarea proiectelor de management la Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Rezultat etapa I-Analizarea proiectelor de management inscrise la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani, de ocupare a postului de manager.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 24 mai 2021 ora 13:00)
***


Concurs funcție conducere Arhitect Sef la Direcția de Urmanism-Primăria municipiului Botoșani
Primăria Municipiului Botosani organizează, concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de conducere specifică vacantă de Arhitect Șef al Direcției de Urbanism. din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 18 mai 2021)
***


Rezultat final- Concurs promovare Sef Serviciu la Serviciul Persoane Juridice- Direcția Impozite și Taxe Locale
Rezultat final la Concursul pentru promovarea în funcția publică de conducere de  șef serviciu la Serviciului Persoane Juridice din cadrul Direcției Impozite și Taxe Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:17 mai 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final- Concurs promovare Director adjunct la Direcția Impozite și Taxe Locale
Rezultat final la Concursul pentru promovarea în funcția publică de conducere de Director adjunct din cadrul Direcției Impozite și Taxe Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17mai 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final - Consilier debutant – Serviciul Patrimoniu
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 mai 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Consilier principal – Serviciul Patrimoniu
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 mai 2021 ora 14:00 )
***


Rezultat proba interviu
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu sustinut in data de  13 mai 2021. DETALII: (…aici)
***

Rezultat proba interviu
Rezultat proba interviu la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu  sustinut iîn data de  13 mai 2021. DETALII: (…aici)
***

Rezultat solutionare contestatii
Rezultatul solutionarii contestatiilor la proba scrisa concursului organizat pentru ocuparea functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional debutant  din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 mai 2021 ora 12:30)
***

Rezultat proba scrisa- Consilier debutant – Serviciul Patrimoniu
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 mai 2021 ora 12:40)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier principal – Serviciul Patrimoniu
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 mai 2021 ora 12:00)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs promovare Director adjunct la Direcția Impozite și Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la Concursul pentru promovarea în funcția publică de conducere de Director adjunct din cadrul Direcției Impozite și Taxe Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 mai 2021 ora 11:00)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs promovare Sef Serviciu la Serviciul Persoane Juridice- Direcția Impozite și Taxe Locale
Rezultat selectie dosare inscriere la Concursul pentru promovarea în funcția publică de conducere de  șef serviciu la Serviciului Persoane Juridice din cadrul Direcției Impozite și Taxe Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 mai 2021 ora 11:00)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Rezultat selectie dosare la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 10 mai 2021 ora 10:00)
***


ANUNT modificare ora concurs Consilier debutant si Consilier principal – Serviciul Patrimoniu
Anuntul modificare ora sustinere concurs organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcțiilor de consilier clasa I grad profesional debutant si consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 mai 2021)
***

ERATA la Rezultat selectie dosare- Consilier debutant – Serviciul Patrimoniu
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 05 mai 2021 ora 11:40)
***

Rezultat selectie dosare- Consilier debutant – Serviciul Patrimoniu
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Patrimoniu
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 04 mai 2021 ora 12:30)
***

Rezultat selectie dosare- Consilier principal – Serviciul Patrimoniu
Rezultat selectie dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serviciului Patrimoniu
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 04 mai 2021 ora 12:00)
***

Rezultat final- 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Rezultatul final pentru ocuparea a 3 (trei) funcții contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 aprilie 2021 ora 10:00)
***


Concurs promovare in funcție publică de conducere-2 funcții publice la Direcția Impozite și Taxe Locale
Primăria Municipiului Botosani organizează in data de 17.05.2021, concurs pentru promovarea in două(2) funcții publice de conducere vacante pe perioadă nedeterminată din cadrul Direcției Impozite și Taxe Locale.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
 (Publicarea pe site: 16 aprilie 2021)
***

Rezultat proba interviu- 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Rezultat proba interviu pentru ocuparea a 3 (trei) funcții contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ, susținută in data de 15.04.2021.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 aprilie 2021 ora 10:00)
***


Rezultat final- functie consilier asistent la Serviciul Edilitare
Rezultat final pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare, susținută in data de 14.04.2021.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 aprilie 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba scrisa- 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea a 3 (trei) funcții contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ, susținută in data de 13.04.2021.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 aprilie 2021 ora 15:00)
***


ANUNȚ RELUARE PROCEDURĂ-CONCURS PROIECTE MANAGEMENT la Teatrul “Mihai Eminescu”
Consiliul Local al Municipiului Botosani organizează CONCURS DE PROIECTE DE MANAGEMENT pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani. Condiții de participare, calendarul de desfășurare, dosarul de concurs, altele:(…aici)
Formularele tip editabile:
1. Cerere de inscriere la concurs de management: (…aici)
2. Declaratie consimtamant date personale: (…aici)
3. MODEL adeverință de vechime: (…aici)
4. MODEL declarație pe propria răspundere - pentru motive imputabile in ultimii 4 ani: (…aici)
5. MODEL declarație pe propria răspundere - renunțare la post de conducere: (…aici)
6. ANEXE: (…aici)
  (Publicarea pe site: 12 apr. 2021)
***

ANUNȚ Concurs pentru 2 funcții din cadrul Serviciului Patrimoniu
Concurs recrutare pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 2 funcții publice de execuție vacante din cadrul Serviciului Patrimoniu
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 09 apr. 2021 ora 09:00)
***

Rezultat final consilier superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Constructii
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  pe durată nedeterminată a functiei publice de executie vacantă de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Constructii susținut în data 8 aprilie 2021
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 08 apr. 2021 ora 15:30)
***

Rezultatul probei scrise consilier superior Serviciului Urbanism, Autorizări în Constructii
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Achiziții Publice
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 08 apr. 2021 ora 14:30)
***

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere (Consilier superior)
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere
la concursul organizat în data de 14 aprilie 2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Edilitare
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2021 ora 12:00)
***

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere (Consilier asistent)
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere
la concursul organizat în data de 14 aprilie 2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2021 ora 12:00)
***

Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere (paznici)
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea a 3 (trei) funcţii contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2021 ora 12:00)
***

Rezultat selectie dosare- funcție publică pe durată nedeterminată la Serviciul Urbanism
Rezultat selectie dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții publice de execuție vacantă, de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 mar. 2021 ora 11:00)
***


Informare cu privire la concursul de proiecte de management la Teatrul “Mihai Eminescu” Botosani
In atentia candidatilor inscrisi la concursul de proiecte de management la Teatrul “Mihai Eminescu” Botosani. Avand in vedere ca unul dintre membrii comisiei de concurs de proiecte de management a renuntat la mandat din proprie initiativa, dupa inceperea primei etape a concursului, din motive profesionale, independente de vointa sa, in conformitate cu prevederile anexei nr. 1 Ia HCL nr. 395 din 22 decembrie 2020, respectiv art. 6 alin 1 lit d) coroborat cu art. 6 alin 3 ) , autoritatea are obligatia de a relua procedura de Concurs , cu respectarea prevederilor art. 9 din OUG nr. 189 /2008 ,cu modificarile  si completarile ulterioare. Anuntul de reluare a procedurii de concurs se va face public dupa modificarea de catre Consiliul Local a Regulamentului aprobat prin HCL nr. 395 din 22 decembrie 2020, modificata prin HCLnr. 10 /2021.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 22 martie 2021 ora 12:00)
***


Concurs 3 functii de Paznic la Biroul Administrativ
Municipiului Botosani organizează in data de 13-15.04.2021, concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a 3 (trei) funcții contractuale vacante de paznic din cadrul Biroului Administrativ.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 22 martie 2021)
***


Concurs Muncitor Electrician la Serviciul Edilitare (2)
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs de recrutare, in data de 14.04.2021, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții contractuale de execuție vacantă, de muncitor calificat grad profesional III electrician din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 18 martie 2021)
***


Concurs 2 funcții publice pe durată nedeterminată la Serviciul Edilitare
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs, in data de 14.04.2021, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a două funcții publice de execuție vacante, de consilier clasa I grad profesional superior și consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 15 martie 2021)
***

Rezultat selectie dosare- Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Rezultat selectie dosare la Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani.
DETALII: :(…aici)
(Publicarea pe site: 10 martie 2021 ora 15:30)
***


Concurs funcție publică pe durată nedeterminată la Serviciul Urbanism
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs, in data de 08.04.2021, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții publice de execuție vacantă, de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 04 martie 2021)
***


Rezultat final- funcție publică pe durată determinată la Serviciul Urbanism
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată determinată unei funcții publice de execuție, temporar vacantă, de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 03 mar. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat selectie dosare- funcție publică pe durată determinată la Serviciul Urbanism
Rezultat selectie dosare la concursul organizat pentru ocuparea pe durată determinată unei funcții publice de execuție, temporar vacantă, de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 01 mar. 2021)
***


Concurs Muncitor Electrician la Serviciul Edilitare
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs de recrutare, in data de 17.03.2021, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții contractuale de execuție vacantă, de muncitor calificat grad profesional III electrician din cadrul Serviciului Edilitare.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 23 feb. 2021)
***


Concurs funcție publică pe durată determinată la Serviciul Urbanism
Primăria Municipiului Botosani organizează concurs, in data de 03.03.2021, pentru ocuparea pe durată determinată unei funcții publice de execuție, temporar vacantă, de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Urbanism, Autorizări în Construcții.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 15 feb. 2021)
***


Anunț-Concurs proiecte management la Teatrul “Mihai Eminescu”
Consiliul Local al Municipiului Botosani organizează Concurs de Proiecte de Management pentru Teatrul “Mihai Eminescu” Botoșani. Condiții de participare, calendarul de desfășurare, dosarul de concurs, altele:(…aici)
Formularele tip editabile:
1. Cerere de înscriere la concurs de management: (…aici)
2. Declaratie consimtamant date personale: (…aici)
3. MODEL adeverință de vechime: (…aici)
4. MODEL declarație pe propria răspundere - pentru motive imputabile in ultimii 4 ani: (…aici)
5. MODEL declarație pe propria răspundere - renunțare la post de conducere: (…aici)
6. ANEXE: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 feb. 2021)
***


Concurs guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Serviciul Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani organizează ȋn perioada 04 – 08 martie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 10 feb. 2021)
***


Concurs ingrijitor cimitire si gropar la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 02 – 04 martie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 funcţii contractuale vacante de execuție: 2 de Ingrijitor cimitir si 2 de gropar la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 08 feb. 2021)
***


Asistentă Medicală : fără concurs, perioadă determinată
Municipiul Botosani angajează fără concurs, Asistentă Medicală grad principal în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară în unitățile de învățământ preuniversitar. Angajarea se va face pe perioadă determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor art.27 din legea nr.55/2020.
DETALII: Anunt, acte, formulare tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 05 feb. 2021)
***


Rezultat final- Îngrijitor clădiri la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Îngrijitor clădiri la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11:30)
***


Rezultat final- Paznic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Paznic la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11:30)
***


Rezultat final- Guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11:30)
***


Rezultat proba interviu- Îngrijitor clădiri la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Îngrijitor clădiri la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:29 ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu - Paznic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Paznic la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:29 ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu- Guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 29 ian. 2021 ora 11)
***


Concurs functie Sef Formatie Piata la Birou administrare Piete, Obor, Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizeazã în perioada 23-25 februarie 2021 concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Sef Formatie la Birou Administrarea Pietelor, Oborului, Cimitirelor, din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 29 ianuarie 2021)
***


Concurs secretar-dactilograf Compartiment Juridic - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 24 - 26 februarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 29 ianuarie 2021)
***


Rezultat contestatie proba scrisa - Guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat contestatie proba scrisa la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:29 ian. 2021 ora 8:30)
***


Rezultat proba practica- Îngrijitor clădiri la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Îngrijitor clădiri la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 27 ian. 2021 ora 16)
***


Rezultat proba scrisa - Guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:27 ian. 2021 ora 16)
***


Rezultat proba scrisa - Paznic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Paznic la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 27 ian. 2021 ora 15)
***


Rezultat solutionare contestatie la proba selectie dosare- Guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat solutionare contestatie la proba selectie dosare la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat final- Lacatus mecanic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Lăcătuș Mecanic  la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final -Zidar la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Zidar la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final- Electrician la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Electrician, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final - Instalator la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Instalator, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 ian. 2021 ora 11:00)
***


Rezultat final- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 16:00 )
***


Rezultat selectie dosare- Îngrijitor clădiri la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Îngrijitor clădiri la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 13:00)
***


Rezultat selectie dosare- Guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Guard la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 12:00)
***


Rezultat selectie dosare- Paznic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Paznic la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu- Lacatus mecanic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Lăcătuș Mecanic  la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu - Instalator la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Instalator, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu- Electrician la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Electrician, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu -Zidar la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Zidar la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 21ian. 2021 ora 11)
***


Rezultat proba interviu- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 20 ian. 2021 ora 12:00)
***

Rezultat proba practica- Lacatus mecanic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Lăcătuș Mecanic la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practica -Zidar la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Zidar la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practica - Electrician la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Electrician, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practica - Instalator la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practica la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Instalator, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 19 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat proba practică- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practică la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:  18 ian. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat proba practică - Ingrijitor cimitire la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba practică la concursul organizat pentru ocupare functie Îngrijitor Cimitire, tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site:  18 ian. 2021 ora 15:30)
***


Rezultat final- Magaziner la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- Magaziner la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 ian. 2021 ora 11:00 )
***


Rezultat proba scrisa- Magaziner la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 ian. 2021 ora 14:15)
***


Rezultat selectie dosare- Lacatus mecanic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Lăcătuș Mecanic  la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare-Zidar la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Zidar la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- Electrician la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Electrician, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- Instalator la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare funcţie de Instalator, la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate (tehnic) la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire  din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 10:00)
***


Rezultat selectie dosare- Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare functie Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 09:00)
***


Rezultat selectie dosare- Ingrijitor cimitire la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat pentru ocupare functie Îngrijitor Cimitire, tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 ian. 2021 ora 09:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Compartimentul Achiziții Publice–S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate Compartimentul Achiziții Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat în perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 ian. 2021 ora 16:00)
***


Rezultat proba scrisa- Inspector de specialitate la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de înscriere la concursul organizat în perioada 11-13.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate (tehnic) la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire  din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba interviu la concursul organizat în perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 08 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat final- Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul final la concursul organizat în perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 08 ian. 2021 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- Magaziner la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  14-18.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 08 ian. 2021 ora 08:30)
***


Rezultat proba scrisa- Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de înscriere la concursul organizat în perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 ian. 2021 ora 15:15)
***


Rezultat proba scrisa- Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de înscriere la concursul organizat în perioada 06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 ian. 2021 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Compartimentul Achiziții Publice– S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  12-14.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Achiziții Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 ian. 2021 ora 13:00)
***


Concurs ingrijitor, paznic, guard la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 27 – 29 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 12 (douăsprezece) funcţii contractuale vacante de execuție din care 4 (patru) de Îngrijitor clădiri, 4 (patru) de Paznic, 4 (patru) de Guard Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 06 ian. 2021)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada 11-13.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate (tehnic) la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 05 ian. 2021 ora 12:00)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 29 dec. 2020 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- Inspector de specialitate la Compartimentul Rsesurse Umane – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  06-08.01.2021 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 29 dec. 2020 ora 15:00)
***


Concurs Instalator, Electrician, Zidar, Lacatus mecanic la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 19 – 21 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 4 (patru) funcţii contractuale vacante, de execuție din care 1 (unu) de Instalator tr.III, 1 (unu) de Electrician tr.III, 1(unu) de Zidar tr.III și 1 (unu) de Lăcătuș Mecanic tr.III la Biroul Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
 (Publicarea pe site: 24 dec. 2020)
***

Concurs Ingrijitor cimitire, Gropar la Compartiment Administrare Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 18 – 20 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a a 12 (douăsprezece) funcţii contractuale vacante, de execuție din care 2 (două) de Îngrijitor Cimitire, tr.I și 10 (zece) de Gropar tr.I la Compartimentul Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 23 dec. 2020)
***


Concurs Magaziner la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 14 – 18 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Magaziner, tr.I la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
 (Publicarea pe site: 21 dec. 2020)
***


Concurs Inspector de specialitate la Compartimentul Achiziții Publice -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 12 – 14 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul  Achiziții Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 17 dec. 2020)
***


Concurs Inspector de specialitate la Biroul Administrare Piete, Obor, Cimitire -S.P.A.P.O.C.
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 11 – 13 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitirele din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
 (Publicarea pe site: 16 dec. 2020)
***

Rezultat final- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat final pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier pieţe în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire,  
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020 ora 15:30)
***


Rezultat contestatie proba interviu- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat contestatie proba interviu pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier pieţe în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire,  
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020)
***


Rezultat final - functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat final pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de referent-casier în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020 ora 11:50)
***


Rezultat proba interviu - functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba interviu pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de referent-casier în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 dec. 2020 ora 11:30)
***


Rezultat final - functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat final pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier cimitire în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 15:00)
>***

Rezultat proba interviu - functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba interviu pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier cimitire în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 14:45)
***


Rezultat proba interviu- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba interviu pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier pieţe în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire,  
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 14:30)
***


Rezultat proba scrisa - functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de referent-casier în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 14 dec. 2020 ora 08:30)
***


Rezultat proba scrisa - functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier cimitire în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 dec. 2020 ora 12:45)
***


Rezultat final- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat final pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 dec. 2020 ora 12:30)
***


Rezultat final- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultat final pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Șef Formație Cimitire la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, din 10.12.2020
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 dec. 2020 ora 12:30)
***


Concurs Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 06 – 08 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 11 dec. 2020)
***


Concurs Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 06 – 08 ianuarie 2021, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 11 dec. 2020)
***


Rezultat proba scrisa- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier pieţe în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire, din 10.12.2020
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020 ora 15:45)
***


Rezultat proba interviu- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat proba interviu pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, din 10.12.2020
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat proba interviu- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultat proba interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Șef Formație Cimitire la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, din 10.12.2020
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat final- examen promovare în grad profesional- Aparat specialitate Primarie
Rezultat final pentru examen de promovare în grad profesional imediat superior pentru funcționarii publici din cadul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Botoșani și S.P.C.L.E.P. din 09.12.2020
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 dec. 2020)
***


Anunt examen de promovare în grad profesional- S.P.C.L.E.P.
Municipiul Botoșani  organizează în data de 16.12.2020 examen de promovare în grad profesional imediat superior pentru personalul din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei Botosani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 09 dec. 2020)
***

Rezultat final + Contestatie proba interviu - Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat contestatie proba interviu si Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița ”Lizuca” (9) Botoșani, sustinut in perioada 25.11 – 02.12.2020.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 04 dec. 2020 ora 11:30)
***


Rezultat proba interviu- Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița ”Lizuca” (9) Botoșani, sustinut pe 02.12.2020.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 02 dec. 2020 ora 15:00)
***


Rezultat selectie dosare- examen promovare în grad profesional- Aparat specialitate Primarie
Rezultat selectie dosare pentru examen de promovare în grad profesional imediat superior pentru funcționarii publici din cadul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Botoșani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 02 dec. 2020)
***


Rezultat contestatie proba scrisa- Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat contestatie proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița ”Lizuca” (9) Botoșani, sustinuta in 25 nov. 2020.  
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 02 dec. 2020 ora 09:30)
***

Rezultat proba scrisa- Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița ”Lizuca” (9) Botoșani.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 26 noiembrie 2020 ora 09:30)
***


Rezultat final- consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achiziții Publice, sustinut in 23.11.2020
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 23 nov. 2020 ora 16:00)
***


Rezultat proba scrisa- consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achiziții Publice
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 23 nov. 2020 ora 13:30)
***


Rezultat selectie dosare Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Rezultatul selectiei dosare inscriere la concursul organizat pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița ”Lizuca” (9) Botoșani.  
DETALII: (…aici)
  (Publicarea pe site: 19 noiembrie 2020)
***


Rezultat selectie dosare- functie referent casier- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat selectie dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  24-26.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de referent-casier în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 nov. 2020 ora 15:30)
***Rezultat selectie dosare- functie casier Cimitire- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat selectie dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  24-26.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier cimitire în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 nov. 2020 ora 13:00)
***


Rezultat selectie dosare- functie casier Piata- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Rezultat selectie dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  24-26.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de execuţie de casier pieţe în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 18 nov. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat contestatie proba scrisa- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat solutionare contestatie proba scrisa pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020 ora 16:20)
***


Anunt amanare proba interviu- sef formatie cimitire- SPAPOC
Amanare proba interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Șef Formație Cimitire la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020)
***

Anunt amanare proba interviu- sef formatie piata- SPAPOC
Amanare proba interviu pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020)
***

Contestatie rezultat proba scrisa- secretar-dactilograf – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul contestaţiei depuse la rezultatul probei scrise la concursul organizat în 16.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 17 nov. 2020 ora 14:55)
***


Rezultat proba scrisa- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020 ora 15:15)
***

Rezultat proba scrisa- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Șef Formație Cimitire la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020 ora 15:15)
***


Rezultat final- Șef birou- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultat final la concursul organizat în perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere de Şef Birou în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020)
***


Rezultat proba scrisa- secretar-dactilograf – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul proba scrisa de înscriere la concursul organizat în perioada  16-20.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 16 nov. 2020 ora 12:35)
***


Anunt examen de promovare în grad profesional- C.N.I.P.T
Municipiul Botoșani  organizează în data de 27.11.2020 examen de promovare în grad profesional imediat superior pentru personalul din cadrul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Botoșani.  
DETALII: (…aici)
***


Rezultat selectie dosare- consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul selectiei dosare inscriere la concursul la concursul organizat în data de 23 noiembrie 2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achiziții Publice
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 16:00)
***


Rezultat finul- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat proba interviu pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.2 Botoșani, , sustinut in perioada 9-11.11.2020.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 noiembrie 2020 ora 12:30)
***


Rezultat proba interviu- Șef birou- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultat proba interviu la concursul organizat în perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere de Şef Birou în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire, sustinut pe 12.11.2020.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 11:00)
***


Rezultat final- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultatul final pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte piață)- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, sustinut in periada 10-12.11.2020, proba scrisa si interviu.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 10:30)
***


Rezultat proba interviu- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultatul proba interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte piață)- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, sustinut in data de 12.11.2020.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 nov. 2020 ora 10:00)
***


Rezultat proba interviu- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat proba interviu pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.2 Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 noiembrie 2020 ora 12:30)
***


Rezultat proba scrisa- Șef birou- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultat proba scrisa la concursul organizat în perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere de Şef Birou în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 14:45)
***


Rezultat selectie dosare- sef formatie cimitire- SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Șef Formație Cimitire la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat selectie dosare- sef formatie piata- SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea a 2 (doua) functii contractuale vacante de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat proba scrisa- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultatul proba scrisa pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte piață)- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 13:30)
***


Rezultat selectie dosare- secretar-dactilograf – S.P.A.P.O.C.
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  16-20.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 nov. 2020 ora 10:40)
***


Rezultat proba scrisa- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat proba scrisa pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.2 Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 09 noiembrie 2020 ora 14:00)
***


Anunt examen de promovare în grad profesional- Aparat specialitate Primarie
Primăria Municipiului Botoșani  organizează în data de 9.12.2020 examen de promovare în grad profesional imediat superior pentru funcționarii publici din cadul Aparatului de specialitate al primarului municipiului Botoșani și S.P.C.L.E.P.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 noiembrie 2020)
***


Rezultat final- consilier asistent (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată determinată a funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 06 nov. 2020)
***


Rezultat proba interviu- consilier asistent (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul probei interviu la concursul organizat pentru ocuparea pe durată determinată a funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 05 nov. 2020 ora 11:30)
***


Rezultat selectie dosare- Șef birou- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultatul selectiei dosare de înscriere la concursul organizat în perioada  10-12.11.2020 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale de conducere de Şef Birou în cadrul Biroului Administrare Pieţe, Obor şi Cimitire.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 04 nov. 2020 ora 10:40)
***


Rezultat selectie dosare- inspector specialitate sIA- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S IA (contracte piață)- Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 04 nov. 2020 ora 11:00)
***


Rezultat proba scrisa- consilier asistent (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea pe durată determinată a funcţiei publice de execuţie temporar vacantă de consilier achiziții publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 03 nov. 2020 ora 13:30)
***


Fara Concurs, perioada determinata: Medic medicina generala sau de familie la Dispensar Medical Scolar 1
Municipiul Botosani angajează fără concurs, 1 (un) medic în specialitatea medicină generală sau medicină de familie, în cadrul Compartimentului Asistența Medicală și de Medicină Dentară în unitățile de învățământ preuniversitar –Dispensar Școlar nr. 1. Angajarea se va face pe perioadă determinată ce nu poate depăși 30 de zile de la data încetării stării de alertă, conform prevederilor art.27 din legea nr.55/2020.
DETALII: Anunt, acte, formulare tip editabile(…aici)
 (Publicarea pe site: 03 noiembrie 2020)
***

Rezultat selectie dosare- asistent medical principal -Dispensar Medical Scolar 2
Rezultat selectie dosare pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.2 Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 03 noiembrie 2020 ora 12:00)
***

Concurs Asistent medical principal la Gradinita 9 (Lizuca)
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 25.11.2020 (proba scrisă) şi 27.11.2020 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița ”Lizuca” (9) Botoșani.  
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 03 noiembrie 2020)
***


Concurs 11(unsprezece) functii casier la Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 24 – 26 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 11 (unsprezece) funcţii contractuale vacante de execuție, din care 8 (opt) de Casier Piață și 2 (două) de Referent casier la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire și 1 (unu) de Casier Cimitire la Compartiment Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 02 noiembrie 2020)
***


Rezultat selectie dosare- consilier (perioada determinata) -Serviciul Achizitii Publice
Rezultatul selectiei dosare inscriere la concursul organizat în data de 3 noiembrie 2020 pentru  ocuparea pe durată determinată a unei funcții publice de execuție, tempora vacantă, de consilier achizitii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice – Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Botoșani.  
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 28 oct. 2020 ora 11:00)
***


Rezultat final- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea funcției contractuale  vacante de consilier juridic din cadrul  Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, susţinut în perioada 21- 23.10.2020, proba scrisa si interviu: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 oct. 2020 ora 16:00)
***


Rezultat final- (2) functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat final la concursul organizat pentru ocuparea 2(două) posturi vacante de inspector de specialitate din cadrul Compartimentul Contabilitate  - Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, susţinut în data de 20-22.10.2020, proba scrisa si interviu: (…aici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea unei funcției contractuale vacante de consilier juridic din cadrul  Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, susţinut în data de 23.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2020 ora 12:00)
***


Concurs consilier superior (perioada nedeterminata) -Serviciul Achizitii Publice
Municipiul Botosani organizeaza concurs, în data de 23.11.2020, pentru ocuparea pe durată nedeterminată a unei funcții publice de execuție vacantă, de consilier achiziții publice clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Achiziții Publice – Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (…aici)
(Publicat: 23 octombrie 2020)
****


Concurs 3 functii executie de sefi formatie - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 16 - 18 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 (trei) funcţii contractuale vacante de execuție, din care 2(două) de Șef Formație Piață la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire și 1(una) de Șef Formație Cimitire la Compartiment Administrare Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 23 octombrie 2020)
***


Concurs secretar-dactilograf Compartiment Juridic - Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 16 - 20 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de Secretar -dactilograf la Compartimentul Juridic, Achiziții Publice, Secretariat din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 23 octombrie 2020)
***


Rezultat proba interviu- 2 functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea 2(două) posturi vacante de inspector de specialitate din cadrul Compartimentul Contabilitate  - Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, susţinut în data de 22.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 oct. 2020 ora 14:00)
***


Rezultat proba interviu- sef serviciu S grad I- SPAPOC
Rezultat proba interviu la concursul organizat pentru ocuparea funcției contractuale vacante de conducere
de Șef Serviciu S gradul I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani, susţinut în data de 22.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 22 oct. 2020 ora 13:00)
***


Rezultat proba scrisa- inspector specialitate Compartiment Resurse Umane SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani –Compartiment Resurse Umane susţinută în data de  21.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 oct. 2020 ora 15:30)
***


Rezultat contestatie proba scrisa- 2 functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat contestatie proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea a 2 funcției contractuale vacante de execuție inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Contabilitate -Serviciului Public pentru administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 oct. 2020 ora 15:20)
***


Rezultat proba scrisa- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea unei functii contractuale vacante execuție Consilier Juridic din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani susţinută în data de  21.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 21 oct. 2020 ora 14:45)
***


Rezultat proba scrisa- 2 functii insp. Specialitate Compartiment Contabilitate- SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea a 2 funcției contractuale vacante de execuție inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Contabilitate -Serviciului Public pentru administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani susţinută în data de  20.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 20 oct. 2020 ora 15:15)
***


Rezultat proba scrisa- sef serviciu S grad I- SPAPOC
Rezultat proba scrisa la concursul organizat pentru ocuparea funcției contractuale vacante de conducere de Șef Serviciu S gradul I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani susţinută în data de  20.10.2020: (…aici)
(Publicarea pe site: 20 oct. 2020 ora 14:30)
***

Concurs 3 functii- Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
Municipiul Botosani organizează ȋn perioada 10 - 12 noiembrie 2020, concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 (trei) funcţii contractuale vacante, din care 1(una) de conducere de Șef Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire și 2 (două) de execuție de Inspector de specialitate (contracte piață și tehnic) la Birou Administrare Piețe, Obor și Cimitire din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: Anuntul, Bibliografii, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile(…aici)
  (Publicarea pe site: 19 octombrie 2020)
***


Concurs consilier (perioada determinate) -Serviciul Achizitii Publice
Municipiul Botosani organizeaza concurs, în data de 03.11.2020, pentru ocuparea pe durată determinată a unei funcții publice de execuție, tempora vacantă, de consilier achizitii publice clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice – Aparatul de Specialitate al Primarului Municipiului Botoșani.  
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (…aici)
(Publicat: 19 octombrie 2020)
****


Concurs functie asistent medical principal(min. 5 ani vechime)-Dispensar medical scolar 2
Municipiul Botosani organizeaza în data de 09.11.2020 (proba scrisă) şi 11.11.2020 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal (minim 5 ani vechime) din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară in unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.2 Botoșani.  
DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (…aici)
(Publicat: 16 octombrie 2020)
****

Rezultat selectie dosare- Consilier juridic- SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante execuție Consilier Juridic din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 oct. 2020 ora 12:00)
***


Rezultat selectie dosare- inspector specialitate Compartiment Resurse Umane SPAPOC
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de Inspector de specialitate S I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Piețelor, Oborului și Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botoșani –Compartiment Resurse Umane
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 15 oct. 2020 ora 10:00)
***

Rezultat selectie dosare
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea functiei contractuale vacante de conducere de Sef Serviciu S gradul I din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani. Detalii (…aici)Rezultat selectie dosare
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat pentru ocuparea a 2 functii contractuale vacante de executie inspector de specialitate din cadrul Compartimentului Contabilitate -Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani. Detalii (…aici)


Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata Inspector de specialitate la Compartimentul Achizitii Publice
Primaria Municipiului Botosani organizeaza in perioada 27 – 29 octombrie 2020 concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei contractuale vacante de executie de Inspector de specialitate la Compartimentul Achizitii Publice din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botosani.. Detalii (…aici)


Concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 (doua) functii contractuale vacante de executie
Primaria Municipiului Botosani organizeaza in perioada 21 – 23 octombrie 2020  concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 2 (doua) functii contractuale vacante de executie, din care 1 (una) de Consilier juridic si 1 (una) de Inspector de specialitate la Compartimentul Resurse Umane din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate în proprietatea municipiului Botosani.. Detalii (…aici)

Concurs pentru posturi in cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani
Primaria Municipiului Botosani organizeaza in perioada 20 – 22 octombrie 2020  concurs pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a 3 (trei) functii contractuale vacante, din care 1 (una) de conducere – Sef Serviciu si 2 (doua) de executie -Inspector de specialitate la Compartimentul Contabilitate din cadrul Serviciului Public pentru Administrarea Pietelor, Oborului si Cimitirelor aflate in proprietatea municipiului Botosani. Detalii (…aici)

Rezultat final asistent medical principal
Rezultatul final la procedura de angajare fără concurs a unui post contractual temporar vacant de asistent medical principal, în cadrul Compartimentului Asistenta Medicala si de Medicina dentara in unitatile de invatamant preuniversitar –Dispensar Medical Scolar nr.2 Botosani, sustinuta in data de 18.09.2020  –selectie dosare si interviu. Detalii (…aici)
Angajare fara concurs 1 asistenta medicala-D. Scolar 2-(II)
Municipiul Botosani angajează fără concurs, pe perioadă determinată, 1 asistenta medicala grad principal în cadrul Compartimentului Asistenta Medicala și de Medicina Dentara în unitățile de învățământ preuniversitar, Dispensar școlar nr. 2.
Termenul de depunere a dosarele de înscriere on-line este de 2 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, respectiv 17 septembrie 2020 ora 16:00. Detalii (…aici)
ATASAMENTE: model Cerere si Declaratii:(…aici)
(Publicat: 15 septembrie 2020)
****

Rezultat selectie dosare- 2 asistente medicale-Dispensar scolar 2
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea fără concurs, pe perioadă determinată, 2 asistente medicale grad principal în cadrul Compartimentului Asistenta Medicala și de Medicina Dentara în unitățile de învățământ preuniversitar, Dispensar școlar nr. 2.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 septembrie 2020 ora 13:00)
***

Angajare fara concurs 2 asistente medicale-Dispensar scolar 2
Municipiul Botosani angajează fără concurs, pe perioadă determinată, 2 asistente medicale grad principal în cadrul Compartimentului Asistenta Medicala și de Medicina Dentara în unitățile de învățământ preuniversitar, Dispensar școlar nr. 2.
Termenul de depunere a dosarele de înscriere on-line este de 2 zile lucrătoare de la data publicării anunțului, respectiv 10 septembrie 2020 ora 16:00. Detalii (…aici)
(Publicat: 08 septembrie 2020)
****

Concurs functie Sef Seviciu la Serviciul administrare Piete, Obor, Cimitire
AMANAT!

Concursul se amana pana la o data ce se va comunica printr-un nou concurs

Municipiul Botosani organizeazã în 21 iulie 2020 concurs pentru ocuparea functiei contractuale vacante de Sef Serviciu din cadrul Serviciului Public Administrarea Pietelor, Oborului, Cimitirelor.

DETALII: Anuntul, Bibliografia, Actele necesare inscrierii si Formularele tip editabile (CV, Formular de Inscriere, Model adeverinta, Declaratie privind prelucrarea datelor cu character personal)(…aici)

  (Publicarea pe site: 29 iunie 2020)


Examen de promovare în funcția de asistent medical
Municipiul Botosani organizeazã in data de 19 iunie 2020, examen de promovare in functia de asistent medical (PL) din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 05 iunie 2020)
***

Rezultat evaluare management Teatrul M. Eminescu
Rezultatul final al evaluarii managementului din mandatul 2017-2020 a conducerii Teatrului Mihai Eminescu Botosani
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 11 mai 2020 ora 10:00)
***

Rezultat final Auditor Public Intern
Rezultatul final la  concursul organizat pentru ocuparea  functiei publice de executie vacanta de auditor grad profesional superior din cadrul Compartimentului Audit Public Intern
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 27 apr. 2020 ora 16:00)
***

Rezultat selectie de dosare Auditor Public Intern
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere
la concursul organizat in data de 27 aprilie 2020 pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de auditor grad profesional superior din cadrul ompartimentului Audit Public Intern.
DETALII: (…aici)
***

Rezultat final concurs functie contractuală Compartiment Registratură Arhivă
Rezultatul final pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de “REFERENT M/1A” din cadrul Compartimentului Registratura Arhiva - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 07 apr. 2020 ora 12:30)
***

Rezultate probe concurs- functie contractuală la Compartiment Registratură Arhivă
Rezultatele la proba scrisa si interviu pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de “REFERENT M/1A” din cadrul Compartimentului Registratura Arhiva - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: proba scrisa (…aici)
DETALII: interviu(…aici)
(Publicarea pe site: 06 apr. 2020)
***

Rezultat selectie dosare
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere
la concursul organizat pentru ocuparea  functiei  contractuale vacante de Referent M /IA  in cadrul Compartimentului Registratura – Arhiva.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 31 mar. 2020)
***

Rezultate evaluare Marius Petru Rogojinschi și Mihai Sirbu
Rezultatul evaluarii finale a managementului din mandatul 2017 — 2020 al domnului Marius Petru Rogojinschi Ia conducerea Teatrului pentru Copii si Tineret „ Vasilache Botosani”.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 mar. 2020)
***
Rezultatul evaluarii celui de-al doilea an de management din mandatul 2018 - 2020 al domnului Mihai Sirbu Ia conducerea Filarmonicii „George Enescu” Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 26 mar. 2020)
***

Concurs recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie, vacanta, de auditor
Concurs recrutare pentru ocuparea unei functii publice de executie, vacanta,  de auditor grad profesional superior din cadrul Compartimentului Audit Public Intern.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 25 mar. 2020)
***

Concurs ocupare functie contractuală- Compartiment Registratură Arhivă
Municipiul Botosani organizeazã concurs, in data de 06 aprilie 2020 (proba scrisă) și 08 aprilie 2020 (interviu), pentru ocuparea unei functii contractuale vacante de “REFERENT M/1A” din cadrul Compartimentului Registratura Arhiva - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 13 mar. 2020)
***

Rezultat final- evaluare management Teatrul „Vasilache”, perioada 01.04-08.12.2014
Rezultatul final in urma evaluarii primului an de management, perioada 01.04.2014-08.12.2014, a d-lui manager de la Teatrul pentru Copii si Tineret “Vasilache” Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 05 martie 2020)
***
Rezultat final- functie publica din cadrul Compartimentului Stare Civilă
Rezultatul final al concursului organizat pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 feb. 2020 ora 15:00)
***

Rezultat contestatii proba scrisa- functie publica din cadrul Compartimentului Stare Civilă
Rezultatul contestatiilor la proba scrisa pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 12 feb. 2020 ora 13:30)
***
Rezultat proba scrisa- functie publica de execuție din cadrul Compartimentului Stare Civilă
Rezultatul probei scrise pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 10 feb. 2020 ora 16:30)
***
Rezultat selectie dosare- functie publica de execuție din cadrul Compartimentului Stare Civilă
Rezultatul selectiei dosare pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 31 ian. 2020 ora 13:00)


***
Concurs ocupare functie publica de execuție din cadrul Compartimentului Stare Civilă
Municipiul Botosani organizeazã concurs, in data de 10 februarie 2020, pentru ocuparea unei functii publice de executie vacante din cadrul Compartimentului Stare Civila-S.P.C.L.E.P. - Primaria Municipiului Botosani.
DETALII: (…aici)
(Publicarea pe site: 09 ian. 2020)

***
Rezultat final -examen promovare in grad profesional
Rezultat final privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 05 dec. 2019 ora 13:00)

Rezultat interviu -examen promovare in grad profesional
Rezultat interviu privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 05 dec. 2019 ora 13:00)

Rezultat proba scrisa -examen promovare in grad profesional
Rezultat proba scrisa privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 04 dec. 2019 ora 13:00)

Rezultat final -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat final privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.25 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 29 nov. 2019 ora 08:30)

Rezultat contestatie interviu -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat contestatie interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.25 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 29 nov. 2019 ora 08:30)

Rezultat interviu -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.25 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 27 nov. 2019 ora 16:00)

Rezultat contestatie proba scrisa -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat contestatie proba scrisa privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.25 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 27 nov. 2019 ora 10:15)

Rezultat selectie dosare -examen promovare in grad profesional
Rezultat selectie dosare privind concursul organizat pentru promovarea in grad professional imediat superior pentru FP- Primaria Municipiului Botosani (aici)
(Publicarea pe site: 26 nov. 2019 ora 14:00)

Rezultat proba scrisa -asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat proba scrisa privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.25 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 25 nov. 2019 ora 16:30)

Rezultat selectie dosare-asistent medical debutant Gradinita 25
Rezultat selectie dosare privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.25 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 19 nov. 2019 ora 14:30)

Concurs pentru promovare in grad profesional imediat superior
Concurs pentru promovare in grad superior  (aici)
(Publicat 04 noiembrie 2019, ora 10:30)

Concurs asistent medical debutant - Gradinita nr. 25
Concurs asistent medical debutant - Gradinita nr. 25  (aici)
Publicat 01 noiembrie 2019, ora 08:00
Rezultat final concurs-asistent medical principal Gradinita 24
Rezultatul final privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.24 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2019 ora 16:15)

Rezultat proba interviu concurs-asistent medical principal Gradinita 24
Rezultatul probei de interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.24 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 23 oct. 2019 ora 16:15)

Rezultat proba scrisa functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 24
Rezultat proba scrisa functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 24  (aici)
Publicat astazi 21.10.2019, ora 12:30
Examen de promovare in funcția de asistent medical la C.A.M.M.D.
Municipiul Botoșani organizează în data de 01 noiembrie 2019, examen de promovare in functia de asistent medical (PL) din cadrul Compartimentului Asistenta Medicală si de Medicină Dentară în unitătile de învătământ preuniversitar de stat. Detalii (aici)
(Publicarea pe site: 17 oct. 2019 ora 16:00)

Rezultat final concurs-asistent medical principal Gradinita 23
Rezultatul final privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.23 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 17 oct. 2019 ora 15:45)

Rezultat proba interviu concurs-asistent medical principal Gradinita 23
Rezultatul probei de interviu privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.23 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 16 oct. 2019 ora 15:45)

Rezultat contestatie proba scrisa concurs-asistent medical principal Gradinita 23
Rezultatul contestatiei la proba scrisa privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.23 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 16 oct. 2019 ora 13:15)

Rezultatul probei scrise pentru functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 23
Rezultatul probei scrise pentru functia temporar vacanta de asistent medical principal - Gradinita nr. 23 (aici)
Publicat 15 octombrie ora 13:00
Rezultat selectie dosare-asistent medical principal Gradinita 24
Rezultat selectie dosare privind concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.24 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 14 oct. 2019 ora 14:30)

Rezultat selectie dosare asistent medical principal Gradinita nr. 23
Rezultat selectie dosare asistent medical principal Gradinita nr. 23 (aici)
Publicat 08.10.2019 ora 14:30
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 24 pe perioada determinata
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 24 pe perioada determinata.
Anuntul, Bibliografia si Actele necesare inscrierii (aici)
Publicat 04 octombrie 2019, ora 08:00
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 23 pe perioada determinata
MUNICIPIUL  BOTOŞANI organizează în data de 15.10.2019 (proba scrisă) şi 17.10.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată determinată (1 an și 08 luni) a funcţiei contractuale temporar vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.23 Botoșani.  
Anuntul, Bibliografia si Actele necesare inscrierii  (aici)
Publicat 30 septembrie, ora 08:00
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12 (aici)
Publicat 27 septembrie 2019, ora 11:30
Rezultat interviu-asistent medical principal Gradinita 12
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.12 Botoșani. (aici)
(Publicarea pe site: 26 sept. 2019)

Rezultatul contestatiei pentru proba scrisa Asistent medical principal Gradinita nr. 12
Rezultatul contestatiei pentru proba scrisa Asistent medical principal Gradinita nr. 12 (aici)
Publicat 25 septembrie 2019, ora 16:00
Rezultat proba scrisa asistent medical principal -Gradinita nr. 12
Rezultat proba scrisa asistent medical principal -Gradinita nr. 12 (aici)
Publicat 24 septembrie 2019, ora 15:00
Rezultat concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea  funcţiei  contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de
Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.12 Botoșani.Detalii (aici)

Publicat 18 septembrie 2019, ora 12:30
Concurs asistent medical principal Gradinita nr. 12
MUNICIPIUL  BOTOŞANI organizează în data de 24.09.2019 (proba scrisă) şi 26.09.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.12 Botoșani.  
Anuntul, Acte necesare la dosarul de concurs, Bibliografia (aici)
Publicat 02 septembrie 2019, ora 08:00
Rezultatul final al concursului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3
Rezultatul final al concursului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3 (aici)
Publicat 27.08.2019, ora 14:00
Rezultatul interviului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3
Rezultatul interviului pentru functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3 (aici)
Publicat 27.08.2019, ora 14:00
Rezultat proba scris functia de asistent medical principal Dispensar Scolar nr. 3
Rezultat proba scris functia de asistent medical principal  (aici)
Publicat 27.08.2019, ora 12:10
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 14
Rezultat final concurs asistent medical principal Gradinita nr. 14  (aici)
Publicat 23.08.2019, ora 08:30
Rezultatul interviului pentru functia de asistent medical principal, Gradinita nr. 14 Botosani
Rezultatul interviului la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante
de asistent medical principal, în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.14  Botoșani, susţinut în data de 21.08.2019(aici)
Publicat 22.08.2019, ora 08:30
Rezultat selectie dosare de inscriere- as. med. principal, Dispensar medical Scolar nr. 3 Botosani
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea  funcţiei  contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar–Dispensar Medical Școlar nr.3 Botoșani  (aici)
Publicat 21.08.2019, ora 13:00
Rezultat proba scrisa-asistent medical principal Gradinita 14
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.14 Botoșani (aici)
(Publicarea pe site: 20 aug. 2019 ora 13:30)
Rezultate selectie dosare functia asistent medical principal
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea  funcţiei  contractuale vacante de asistent medical principal  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar–Grădinița nr.14 Botoșani (aici)
(Publicat astazi 12 august 2019 ora 14:00)

Concurs asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.3 Botoșani
Municipiul Botosani organizează în data de 27.08.2019 (proba scrisă) şi 29.08.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Medical Școlar nr.3 Botoșani.  
Anuntul, Bibliografia, Acte necesare inscrierii   (aici)
Publicat 01.08.2019, ora 08:30                  
Concurs functie contractuala asistent medical principal
Municipiul Botosani organizează în data de 20.08.2019 (proba scrisă) şi 22.08.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.14 Botoșani.  
Dosarele de înscriere se depun la sediul Municipiului Botoşani din str. Piaţa Revoluţiei nr.1,  până la data de 08.08.2019, ora 1600.
Anuntul, Bibliografia si Actele necesare inscrierii (aici)
(Publicat: 25 iulie 2019)

Licitatie publica deschisa, pentru rezervarea locurilor de parcare neplătite pentru anul 2019
Consiliul Local al Municipiului Botosani, cu sediul în Piata Revolutiei nr. 1, anunta organizarea licitatiei publice deschisa, cu strigare pentru rezervarea locurilor de  parcare neplatite pentru anul 2019, in data de 02.07.2019, ora 1000.
Detalii (aici)
Rezultat final concurs ingrijitoare cladiri
Rezultat final concurs ingrijitoare cladiri (aici)
Publicat 14 mai 2019, ora 16:30
Rezultat proba practica si interviu ingrijitoare cladiri
Rezultat proba practica si interviu ingrijitoare cladiri  (aici)
Publicat 14 mai 2019, ora 16:30
Rezultat final concurs functia asistent medical principal
Rezulatat final concurs functia asistent medical principal (aici)
Publicat 13.05.2019, ora 10:00
Rezultat proba interviu asistent medical principal
Rezultat proba interviu asistent medical principal (aici)
Publicat 09.05.2019, ora 15:40  
Rezultat selectie dosare ingrijitoare cladiri din cadrul Biroului Administrativ
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare clădiri din cadrul Biroului Administrativ (aici)
Publicat 07.05.2019, ora 15:00
Rezultat proba scrisa pentru functia vacanta de asistent medical principal
Rezultat proba scrisa pentru functia vacanta de asistent medical principal  (aici)
Publicat 07.05.2019, ora 14:30
Rezultat final concurs asistent medical debutant
Rezultat final concurs asistent medical debutant (aici)
Publicat 25.04.2019, ora 13:40
Rezultat selectie dosare concurs asistent medical principal
Rezultat selectie dosare concurs asistent medical principal (aici)
Publicat 25.04.2019, ora 11:00
Rezultat proba interviu concurs asistent medical debutant
Rezultat proba interviu concurs asistent medical debutant  (aici)
Publicat 24.04.2019, ora 13:40
Rezultat contestatie proba scrisa concurs asistent medical debutant
Rezultat contestatie proba scrisa concurs asistent medical debutant (aici)
Publicat 24.04.2019, ora 08:20
Rezulatatul probei scrise concurs Asistent medical debutant
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical debutant, în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.18 Botoșani, susţinută în data de 22.04.2019  (aici)
Publicat astazi 22.04.2019, ora 16:30
Rezultatul (etapa l)
Procedura de analiza a raportului de activitate depus de d-nul Traian Apetrei, managerul Teatrului „Mihai Eminescu „ Botoşani pentru al doilea an de management din mandatul 2017 - 2020. Detalii (aici)
Publicat 17.04.2019
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de asistent medical debutant în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea  funcţiei  contractuale vacante de asistent medical debutant  în cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară din unităţile de învăţământ preuniversitar–Grădinița nr.18 Botoșani (aici)
Publicat 16.04.2019, ora 12:00
Concurs ingrijitoare cladiri - compartiment Administrativ
Concurs ingrijitoare cladiri - compartiment Administrativ
Anuntul (aici)
Publicat 16.04.2019, ora 08:00
Rezultat (etapa I)
Procedura de analiza a raportului de activitate depus de d-nul Mihai Sîrbu ,managerul Filarmonicii de Stat Botoşani, pentru primul an de management din mandatul 2018 – 2022. Detalii (aici)

Rezultat final evaluare pentru cel de-al doilea an de management al managerului Teatrului de Copii si Tineret
Rezultat final evaluare pentru cel de-al doilea an de management al managerului Teatrului de Copii si Tineret "Vasilache" Botosani (aici)

Publicat 15.04.2019, ora 15:00
Rezultatul final la concursul organizat pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul final la concursul organizat pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat astazi 15 aprilie 2019, ora 09:00
Rezultat contestatie proba interviu concursul pentru functia de consilier I grad superior din cadrul Seriviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultat contestatie proba interviu concursul pentru functia de consilier I grad superior din cadrul Seriviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 12.04.2019, ora 14:00
Rezultatul interviului pentru functia de consilier I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul interviului pentru functia de consilier I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat 11.04.2019, ora 13:15
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 10.04.2019, ora 15:00
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 09.04.2019, ora 14:30
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Compartimentului Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale
Rezultatul probei scrise pentru functia de consilier superior din cadrul Compartimentului Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale (aici)
Publicat astazi 09.04.2019, ora 14:30
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier debutant in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier debutant in cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat 09.04.2019, ora 13:00
Concurs functie contractuala asistent medical principal
MUNICIPIUL  BOTOŞANI organizează în data de 07.05.2019 (proba scrisă) şi 09.05.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical principal din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Dispensar Școlar nr.8 Botoșani.
Anuntul, dosarul de inscriere si bibliografia (aici)
Publicat astazi 09.04.2019, ora 08:00  
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare clădiri din cadrul Biroului Administrativ
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei contractuale vacante de îngrijitoare clădiri din cadrul Biroului Administrativ (aici)
Publicat astazi 08.04.2019 ora 13:00
ERATA rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul pentru functia publica consilier clasa I grad profesional debutant din Serviciul Investitii Dezvoltare Locala
ERATA rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul pentru functia publica consilier clasa I grad profesional debutant din Serviciul Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Publicat astazi 04.04.2019 ora 15:00
Rezultat selectie dosare pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Investitii Scoli, Cultura, Unitati medicale
Rezultat selectie dosare pentru functia de consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Compartimentului Investitii Scoli, Cultura, Unitati medicale  (aici)
Publicat astazi 03.04.2019, ora 15:00
Rezultat selectie dosare de inscriere concurs functie consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultat selectie dosare de inscriere concurs functie consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat astazi 03.04.2019 ora 15:00
Rezultat selectie dosare de inscriere pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultat selectie dosare de inscriere pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala (aici)
Afisat astazi 03.04.2019 ora 15:00
Concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical debutant
MUNICIPIUL  BOTOŞANI organizează în data de 22.04.2019 (proba scrisă) şi 24.04.2019 (interviul), concurs pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de asistent medical debutant din cadrul Compartimentului Asistenţa Medicală şi de Medicină Dentară în unităţile de învăţământ preuniversitar –Grădinița nr.18 Botoșani.  
Anuntul, Bibliografia, Dosarul de concurs  (aici)
Publicat astazi 29.03.2019, ora 08:00
Anunt concurs post ingrijitoare cladiri
Municipiul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată de 2 ani, a unui post vacant de îngrijitoare clădiri în cadrul Compartimentului Administrativ, având ca atribuție principală întreținerea curățeniei în incinta clădirii și a spațiilor conexe, în conformitate cu programul stabilit. Detalii  (aici)
Functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala
Primăria Municipiului Botosani - organizeaza în perioada  9 – 11 aprilie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 3 functii publice de executie vacante din cadrul Serviciului Investitii, Dezvoltare Locala. Detalii (aici)
Publicat 08 martie 2019.
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice  (aici)
Publicat 18 februarie 2019, ora 13:00
Rezultatul contestatiei concurs functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice
Rezultatul contestatiei concurs functia de consilier asistent - Birou Achizitii Publice (aici)
Publicat 18 febriarie 2019, ora 13:00
Rezultat interviu concurs consilier asistent - Birou Achizitii publice
Rezultat interviu concurs consilier asistent - Birou Achizitii publice (aici)
Publicat 14 februarie 2019 ora 15:45
Rezultat final concurs referent superior - Compartiment Stare Civila
Rezultat final concurs referent superior - Compartiment Stare Civila (aici)
Publicat 14 februarie 2019 ora 15:00
Rezultat final concurs consilier debutant - Compartiment Stare Civila
Rezultat final concurs consilier debutant - Compartiment Stare Civila  (aici)
Publicat 14 februarie 2019 ora 15:00
Rezultat interviu pentru functia de referent superior - Compartimentul Stare Civila
Rezultat interviu pentru functia de referent superior - Compartimentul Stare Civila  (aici)
Publicat 13 februarie 2019, ora 14:00
Rezultat interviu pentru functia de consilier debutant -Compartiment Stare Civila
Rezultat interviu pentru functia de consilier debutant -Compartiment Stare Civila (aici)
Publicat 13 februarie 2019, ora 14:00
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice
(aici)
Rezultatul contestatiei pentru functia de consilier debutant - Compartiment Stare Civila
Rezultatul contestatiei pentru functia de consilier debutant - Compartiment Stare Civila (aici)
Publicat 12 februarie 2019 ora 15:50
Municipiul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată de 2 ani, a unui post vacant de îngrijitoare clădiri în cadrul Compartimentului Administrativ
Municipiul Botoşani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe durată determinată de 2 ani, a unui post vacant de îngrijitoare clădiri în cadrul Compartimentului Administrativ. Detalii  (aici)
Publicat 12 februarie 2019 ora 08:00
AFIȘAJ REZULTATE PROBA SCRISĂ REFERENT - COMP. STARE CIVILĂ
AFIȘAJ REZULTATE PROBA SCRISĂ REFERENT  - COMP. STARE CIVILĂ  (aici)
Publicat 11.02.2019 ora 16:00
AFIȘAJ REZULTATE PROBA SCRISĂ CONSILIER DEBUTANT -COMP. STARE CIVILĂ
AFIȘAJ REZULTATE PROBA SCRISĂ CONSILIER DEBUTANT  -COMP. STARE CIVILĂ  (aici)
Publicat 11.02.2019, ora 15:00
Rezultatul final al concusului pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice
Rezultatul final al concusului  pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice  (aici)
Publicat 08 februarie 2019, ora 11:00
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultatul final al concursului pentru functia de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe (aici)
Publicat 08 februarie 2019, ora 11:00
Rezultatul final la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelară
Rezultatul final la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelară (aici)
Publicat 07 februarie 2019, ora 13:00
Rezultat interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice
Rezultat interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice  (aici)
Publicat 07 februarie 2019, ora 11:00
Rezultat interviu la concursul pentru functia consilier clasa I profesional principal din cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultat interviu la concursul pentru functia consilier clasa I profesional principal din cadrul Directiei Impozite si Taxe (aici)
Publicat 07 februarie 2019, ora 11:00
Rezultatul interviului pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelară
Rezultatul interviului pentru functia de consilier clasa I grad profesional debutant din cadrul Biroului Autoritatea Tutelară (aici)
Publicat 06 februarie 2019, ora 12:15
CONCURS RECRUTARE FUNCȚII PUBLICE DE EXECUȚIE DE AUDITOR
Detalii (aici)
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei de executie consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe  (aici)
Publicat 05 februarie 2019 ora 14:20
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice
Rezultatul probei scrise la concursul organizat pentru ocuparea functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Buget, Finante Publice (aici)
Publicat 05 februarie 2019 ora 13:20
Rezultat proba scrisa consilier debutant Biroul Autoritate Tutelara
Rezultat proba scrisa consilier debutant Biroul Autoritate Tutelara (aici)
Publicat 04 februarie 2019, ora 15:30
Rezultat proba scrisa consilier juridic asistent Biroul Autoritate Tutelara
Rezultat proba scrisa consilier juridic asistent Biroul Autoritate Tutelara  (aici)
Publicat 04 februarie 2019 ora 15:30
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul pentru functia referent clasa III grad profesional superior din cadrul Compartimentului Stare Civilă – Serv. Public Local de Evidența Persoanelor Botoșani
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat în perioada  11 - 13.02.2019 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de referent  clasa III grad profesional superior din cadrul Compartimentului Stare Civilă – Serv. Public Local de Evidența Persoanelor Botoșani (aici) 
Publicat 31 ianuarie 2019 ora 14:00
Rezultatul selectiei dosarelor concurs functia consilier clasa I, grad profesional debutant Compartiment Stare Civilă – Serv. Public Local de Evidența Persoanelor Botoșani
Rezultatul selectiei dosarelor concurs functia consilier clasa I, grad profesional debutant Compartiment Stare Civilă – Serv. Public Local de Evidența Persoanelor Botoșani (aici)
Publicat 31 ianuarie 2019 ora 14:00
ERATA Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada 12 - 14.02.2019 pentru ocuparea pe durată nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizitii Publice
ERATA
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada  12 - 14.02.2019 pentru ocuparea pe durată nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achizitii Publice (aici)

Publicat 31 ianuarie 2019 ora 10:00
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Achiziții Publice (aici)
Publicat 29 ianuarie 2019 ora 13:30
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier juridic clasa I, grad profesional asistent in cadrul Biroului Autoritate Tutelara
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier juridic clasa I, grad profesional asistent in cadrul Biroului Autoritate Tutelara  (aici)
Publicat 29 ianuarie 2019 ora 13:00
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier clasa I, grad profesional debutant in cadrul Biroului Autoritate Tutelara
Rezultatul selectiei dosarelor la concursul pentru functia de consilier clasa I, grad profesional debutant in cadrul Biroului Autoritate Tutelara  (aici)
Publicat 29 ianuarie 2019, ora 13:00
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada 05-07 februarie 2019 pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere la concursul organizat in perioada 05-07 februarie 2019 pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a functiei publice de executie vacanta de consilier clasa I grad profesional principal in cadrul Directiei Impozite si Taxe (aici)
Publicat 29 ianuarie ora 12:00
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Buget, Finante
Rezultatul selectiei dosarelor de inscriere pentru ocuparea pe durata nedeterminata a functiei publice de executie consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Buget, Finante  (aici)
Publicat 28 ianuarie ora 16:00
Concurs consilier clasa I grad profesional superior Directia Taxe si Impozite Locale pe perioada determinata
Concurs consilier clasa I grad profesional superior Directia Taxe si Impozite Locale pe perioada determinata.
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia (aici)
Rezultat final concurs consilier asistent Serviciul Management Proiecte
Rezultat final concurs consilier asistent Serviciul Management Proiecte  (aici)
Publicat 25 ianuarie 2019 ora 10:00
Rezultat proba interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Management Proiecte
Rezultat proba interviu concurs consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Management Proiecte  (aici)
Publicat 23 ianuarie 2019 ora 11:00
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea in functia publica de conducere sef serviciu al Serviciului Persoane Juridice
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea in functia publica de conducere sef serviciu al Serviciului Persoane Juridice (aici)
Publicat 21 ianuarie 2019 ora 16:00
Rezultatul final la concursul organizat pentru promovarea în funcția publică de conducere șef serviciu al Serviciului Persoane Fizice
Rezultatul final la  concursul organizat pentru promovarea în funcția publică de conducere șef serviciu al Serviciului Persoane Fizice, Direcția Impozite și Taxe susținut în data de 21 ianuarie 2019  (aici)
Afisat 21 ianuarie 2019 ora 16:00
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent - Serviciul Management Proiecte
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia de consilier clasa I grad profesional asistent - Serviciul Management Proiecte (aici)
Publicat 20 ianuarie 2019, ora 15:00
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul organizat pentru functia consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul solutionarii contestatiei la proba scrisa la concursul organizat pentru functia consilier clasa I grad profesional superior din cadrul Serviciului Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Compartiment Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Compartiment Investitii, Scoli, Cultura, Unitati medicale (aici)
Publicat 17 ianuarie 2019, ora 15:00
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Serviciul Investitii Dezvoltare Locala
Rezultatul probei scrise la concursul pentru functia publica de executie consilier clasa I grad profesional superior - Serviciul Investitii Dezvoltare Locala  (aici)
Publicat 17 ianuarie 2019, ora 15:00
Rezultat selectie dosare inscriere concurs consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Serviciului Dezvoltare Locala
Detalii (aici)
Rezultat selectie dosare inscriere concurs consilier clasa I grad profesional superior in cadrul Compartimentului Investitii Scoli, Cultura, Unitati Medicale
Detalii (aici)
Rezultat selectie dosare inscriere concurs consilier clasa I grad profesional asistent in cadrul Serviciului Management Proiecte
Rezultatul selecţiei dosarelor de înscriere la concursul organizat în perioada  21 -23.01.2019 pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de execuţie vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Management Proiecte  (aici)
Publicat 14 ianuarie 2019 ora 10:00
Concurs pentru ocuparea a 2 functii din cadrul Comp. Stare Civila
Detalii (aici)
Proces verbal de selecție dosare concurs promovare șef serviciu SPF
Detalii (aici)

Proces verbal de selecție dosare concurs promovare șef serviciu SPJ
Detalii (aici)

Inscriere in Registrul Agricol
Detalii despre obligativitatea declararii in Registrul Agricol pot fi gasite (aici)

Concurs consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serv. Persoane Fizice – Direcția Impozite și Taxe
Primăria Municipiului Botoşani cu sediul în Piața Revoluției nr. 1  - organizează în perioada 5 -7 februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional principal din cadrul Serv. Persoane Fizice – Direcția Impozite și Taxe.
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia  (aici)
Model adeverinta  (aici)
Model CV  (aici)
Formular de inscriere  (aici)
Erata bibliografie (aici)
(publicat astazi 4 ianuarie 2019, ora 10:00)

Concurs consilier clasa I grad profesional asistent Serviciul Buget Finante Publice si Buget
Primăria Municipiului Botoşani cu sediul în Piața Revoluției nr. 1  - organizează în perioada 5 -7  februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a unei funcţii publice de execuție vacantă de consilier clasa I grad profesional asistent din cadrul Serviciului Buget Finanțe Publice.
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia (aici)
Model adeverinta (aici)
Model CV (aici)
Formular inscriere (aici)
Anunt publicat astazi 4 ianuarie 2019 ora 10:00
Concurs 2 functii de consilier juridic clasa I grad profesional asistent si consilier clasa I grad profesional debutant in cadrul Biroului Autoritate Tutelara
Primăria Municipiului Botoşani cu sediul în Piața Revoluției nr. 1  - organizează în perioada 4 - 6 februarie 2019, concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a 2 funcţii publice de execuție vacante din cadrul Biroului Autoritatea Tutelară, după cum urmează:
1.Consilier juridic clasa I grad profesional asistent
2.Consilier clasa I grad profesional debutant
Anuntul, Actele necesare inscrierii si Bibliografia (aici)
Model adeverinta (aici)
Model CV (aici)
Formular inscriere (aici)
Anunt publicat astazi 4 ianuarie 2019 ora 10:00
Botoşani - oraş european
--------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------------
--------------------------------------
Adresa: Botosani, Piata Revolutiei nr. 1
Telefon: 0040 231 502200
Fax:        0040 231 531595
E-mail:   primaria@primariabt.ro
 
© Toate drepturile - Primaria Municipiului Botosani
Reproducerea neautorizata a continutului afisat pe acest site
constituie subiectul aplicarii legilor in vigoare